Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on asia, joka kannattaa tehdä kerralla oikein. Oikein tekemiseen vaaditaan korkeaa ammattitaitoa ja tahto tehdä kunnolla — meillä on molempia. Meidän tiimillä on yhteensä vuosikymmenien kokemus rakentamisesta. Toimimme pääasiassa Uudellamaalla.

Uudisrakentaminen on haaveiden toteuttamista

Oman kodin rakentamisessa on yleensä kyse pitkäaikaisen haaveen toteuttamisesta. Kun me Proteanilla rakennamme sinulle, voit olla varma, että seinien sisällä ei ole luurankoja piilossa. Me haluamme, että sinä voit nukkua yösi rauhassa, koska silloin myös me voimme nukkua yömme rauhassa.

uudisrakentaminen

Kaikki uudisrakentamiseen yhdeltä luukulta

Meiltä saat kaiken uudisrakentamiseen ja koko rakennusprojektin yhdeltä luukulta aina maanrakennustöistä rakennuksen sisätilojen viimeistelyyn. Talonrakennustyöt teemme aina itse ja yhteistyökumppaneita käytämme apuna maarakennus, sähkö- ja putkitöissä. Me vastaamme aina laadusta riippumatta työn toteuttajasta.

Mitä aikaisemmin otat meidät mukaan talo- tai mökkiprojektiisi, sitä enemmän voimme olla avuksi. Me olemme oikea kumppani silloin, kun haluat panostaa laatuun. Työmaidemme kieli on suomi. Emme suunnittele taloja, mutta voimme ohjata sinut fiksuille suunnittelijoille ja parhaille talopaketinvalmistajille.

Ota yhteyttä

Teemme rakennustyöt kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti sekä käytämme kumppaneita tarpeen mukaan.

Kun uudisrakentaminen on ajankohtaista, ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä unelmiesi koti!

Artikkelit rakentamisesta